Workshop: OVER- of DOORSTROMEN

Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag bespreekbaar maken. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en gehoord hebt wat je te doen staat!

Meer info en aanmelden
Fijn dat je ons hebt gevonden. Je kunt bij ons terecht als je eigen regie wilt nemen op deze uitdagende levensfase. Heb je vragen, klachten of maak je je zorgen? Neem gerust contact op met de mensen met kennis bij jou in de buurt: de contactpersoon van deze locatie of een van de partners.

 

leiden@kenniscentrum-overgang.nl

Angelique van der Zijden

Linnaeushof 13

2341 PA Oestgeest

06-15639900

www.angeliquevanderzijden.nl

 

Karin Wiebenga – Neelen

Zilkerduinweg 156

2191 AR De Zilk

06- 13882836

 

Centrale organisatie kenniscentra

leiden@kenniscentrum-overgang.nl

06 – 13882836 (Karin) 06-15639900 (Angélique)

Hoe kunnen we jou helpen?

Kennismaking

We bespreken telefonisch de cirkel met je zodat je een beeld krijgt van je aandachtsvelden. En we reiken je beschikbare hulplijnen in jouw omgeving aan.

Intake

Heb je last van je lijf of van je hoofd? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Mis je informatie? Maak je je zorgen? Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk intakegesprek.

Partners in het Kenniscentrum Overgang in Bollenstreek:

Logo veelzijdig ontwikkelen

Kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden

Linnaeushof 13
2341 PA Oestgeest