Online Overgangscafé

Veel vrouwen die wij spreken hebben het over het moment dat het hun begon op te vallen dat er iets anders werd. “Ben ik dat die zo kribbig reageert of voor de zoveelste keer wat vergeet?” Je voelt dat er iets verandert in je lichaam, maar wat is het nou precies? Je hebt een vermoeden, maar het is niet een thema waar je het snel met bekenden over hebt. Zou het met de overgang te maken kunnen hebben?

Het er samen over hebben is fijn.

Hoe zou het voor je zijn als je met andere vrouwen je ervaringen kunt delen, je vragen kunt stellen of gewoon kunt luisteren naar hun verhalen? Dat je merkt dat je niet de enige bent en je begrepen voelt? Voor vrouwen zoals jij organiseren wij maandelijks het Online Overgangscafé. Deelname is gratis. Voor meer informatie & aanmelden klik HIER. Wacht niet te lang want het aantal digitale stoelen is beperkt (10), zodat we op een relaxte manier met elkaar in gesprek kunnen komen.

Fijn dat je ons hebt gevonden. Je kunt bij ons terecht als je eigen regie wilt nemen op deze uitdagende levensfase. Heb je vragen, klachten of maak je je zorgen? Neem gerust contact op met de mensen met kennis bij jou in de buurt: de contactpersoon van deze locatie of een van de partners.

 

 Brenda van Wegen (links)

brenda@brendavanwegen.nl

06-52488017

Esther Musch (rechts)

info@andersdoordeovergang.nl

06-44214130

 

Centrale organisatie kenniscentra

info@overgangsproof.nl

06 – 54 23 77 34

Hoe kunnen we jou helpen?

Kennismaking

We bespreken telefonisch de cirkel met je zodat je een beeld krijgt van je aandachtsvelden. En we reiken je beschikbare hulplijnen in jouw omgeving aan. (gratis)

Intake

Heb je last van je lijf of van je hoofd? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Mis je informatie? Maak je je zorgen? Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk intakegesprek. (€75 per uur)

Partners in het Kenniscentrum Overgang in Den Haag: