De overgang is een fase die net als de andere fases in een vrouwenleven (eerste menstruatie, eerste liefdes en carrière, wel/ geen gezin) onderdeel is van het vrouwenleven. Je kunt er niet omheen en je kunt hem niet overslaan. Een fase waarin je vaak een veeleisend leven hebt. Werk, studie, een man en nog thuiswonende (puberende) kinderen met mantelzorg.

Het is vaak een fase waar vrouwen door een gebrek aan informatie onvoorbereid in terecht komen. De symptomen en klachten die ontstaan worden niet herkent en dat zorgt voor onzekerheid en zelfs verkeerde aannames over de psychische en fysieke gezondheid. Het gevoel van ‘het leven niet meer aankunnen’ en grote ontevredenheid over wat is.

Het is mijn missie geworden om vrouwen te informeren over deze belangrijke fase in het leven van een vrouw. Ik vertel je alles wat je zou moeten weten over de overgang en menopauze, zodat je o.a. begrijpt welke hormonen er een rol spelen en wat de eerste symptomen zijn.

Met deze kennis in je bezit kun je zelf keuzes maken. Bewuste keuzes over hoe deze fase in te richten.

Met kleine aanpassingen in het leven een mooi, gezond en fit 2de deel van je leven tegemoet! Dat is wat ik iedere vrouw gun.

Ik coach vrouwen naar een langdurig gezonde leefstijl. Stap voor stap. Geen extreme aanpassingen die moeilijk vol te houden zijn, maar eenvoudig, simpel en met grote impact, die een waardevolle ervaring aan de overgang en menopauze geven.

Sandra van Leeuwen
06-52430633

www.eengezondeleefstijlkunjeleren.nl

 

Loes van Marlestraat 1a
1382 ML Weesp

Hoe kunnen we jou helpen?

Kennismaking

We bespreken telefonisch de cirkel met je zodat je een beeld krijgt van je aandachtsvelden. En we reiken je beschikbare hulplijnen in jouw omgeving aan.

Intake

Heb je last van je lijf of van je hoofd? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Mis je informatie? Maak je je zorgen? Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk intakegesprek.